info@unoellite.rs tel: +381 18 575-014

O nama

Uno Ellite“ d.o.o. je osnovano 2003. godine. Primarna nam je delatnost trgovina grafičkim materijalom, mašina i opreme za sito štampu, kao i proizvodnja aluminijumskih ramova za sito štampu.

Dobavljače koje zastupamo svojim rejtingom u svetskim okvirima garantuju visoki kvalitet i pouzdanost proizvoda, a naša vrlo dobra saradnja s njima kao i znanje i iskustvo iz područja grafičke tehnologije omogućavaju brzo i jasno rešavanje Vaših zahteva. 

Praćenje novosti iz struke, prvenstveno područja grafičkog materijala te učestvovanje na stručnim seminarima doprinosi tome da u svakom trenutku raspolažemo najnovijim znanjima potrebnim za rešenje Vašeg problema. 

Prema potrebi organizujemo stručne seminare i radionice u saradnji s našim partnerima. 
Vrlo smo fleksibilni i spremni na saradnju. Kako bi u što kracem roku udovoljili Vašim zahtevima na skladištu držimo široku paletu materijala, a dobra organizovanost i povezanost s dobavljačima omogućuje kratke rokove isporuke. 

Cilj nam je pouzdano snabdevanje tržišta repromaterijalima za sitoštampu  te dugoročno zadovoljstvo korisnika naših usluga.